04 April 2019

Le Tour de Langkawi Kembali

Kehangatan LTDL tahun ini kian terasa. One of KA punya kebanggaan untuk negara Malaysia kita. Di samping LIMA, LTDL juga merupakan suatu acara antarabangsa yang mampu menarik orang luar ke Malaysia.

So, jangan lepaskan peluang untuk sama merasai kehangatan dengan beberapa program yang organizer dah plan ya!



Tak lupa juga, seperti biasa banyak jalan yang akan ditutup. Bagi anda yang kerja di Lembah Klang, rancang perjalanan anda. 

Berikut senarai beberapa jalan yang akan ditutup.


Jom support event ni!
Read More »

Que Haidar; Berbaloi Tonton Filem Tiada Tajuk



Walaupun kami berkemungkinan besar tak sempat nak tengok filem ni kat wayang, kami akan langgan di Netflix atau Iflix. 

Sekarang ni susah betul nak ada masa untuk tengok wayang. Tambahan anak kami dah dua. Nak bergerak tu boleh tapi nak bawak budak-budak ni pergi tengok wayang, amatlah tidak sesuai.

Walaubagaimanapun, jiwa KA yang cukup minat untuk menonton dan menikmati karya SENI anak watan sangat menebal. Dan ya, kemungkinan besar KA akan lepaskan kerinduan di iFlix ataupun NetFlix nanti.

Abang Que pun cakap berbaloi tonton dan quite good untuk filem pertama dari Mawi.




Banyak sangat dah filem lokal yang KA terlepas sepanjang dua tahun ni. Geram juga nak melayan satu persatu karya mereka-mereka. Especially One Two Jaga!

Bila lah nak keluar iflix ni!
Read More »