18 May 2013

Ngeteh Dengan Housemate

Assalamu'alaikum.
Korang watpe petang-petang cenggini? Kitorang satu rumah ada kat Number One Tomyam belakang galaxy Ampang ni.
Dah satu hari kami bertapa hari ni. Syok jugak dapat keluar ngeteh bersama sekali sekala. Walaupun satu rumah tapi dek kerana memasing ada kerja lain-lain, agak susah la nak meluangkan masa bersama. So, bila semua ada kat rumah camni ler baru boleh lepak bersama.
Kawan-kawan lain yang ada dekat sini meh ler join kitorang. Esok tah ape pulak la aktiviti nak buat. Kalau dapat pergi mancing best jugak ni. Boleh hilangkan stress kerja yang memburu hingga ke rumah.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Note: only a member of this blog may post a comment.