15 July 2014

WW | Friendship


30 comments:

  1. Uik. Nice pic. Vintage giler angle awak shoot. Sempoi. (=.=') Erm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem.. Ape y nice sebenarnye ni? xD

      Delete
    2. Betul la.. Cara awak snap tu and letak effect tu bagi soul pada gambar. Tahniah! ~Tiba2.haha..

      Delete
    3. Nora bagi ampat bintang sitingah!

      Delete
  2. err friendship dgn ape ea sbnrnye ? hehe

    ReplyDelete
  3. pemberian sebagai tanda persahabatan ...

    ReplyDelete
  4. je t'aime tu maksudnya i love you kan..kan... eceh. phewiit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? yeke? hahaha.. baru tahu ni.. love as a friend la.. :)

      Delete
    2. Ye ke??? Tapi tu kan trademark Paris. Macam tagline. Wajib ada. Macam Australia. Like no other. Tapi bagusla, love as a friend kan? Big..... Hug... Cam citer Barney monster warna ungu tu..hehe

      Delete
    3. EH, tetibe. Macam nak gitaw die yang bagi je.. haha.

      Delete
  5. uu..stanzaku.com dah..congrats2!

    ReplyDelete
  6. Tahniah... may friendship lasts forever... ameen.. :)

    ReplyDelete
  7. ehem , friendship ke .............. hahaha apa-apa pun terima kasih untuk friendship kita . ehh boleh giteww ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. dari blogger jugak.. Tetiba sampai kat meja ofis masa saya tengah tido.. oops~

      Delete
    2. Sama-sama untuk friendship kita jugak! haha

      Delete
    3. hamboi untung lah untungla . hahaha . tidur sokmo ! ketuk dengan buku , dushh dushh

      Delete
    4. Saya rasa sebab saya kiut.. tu y dapat hadiah.. haha :P

      Malam berjaga.. siang tidur. Kebanyakan belah Arab pon macam ni time Ramadhan.. :)

      Delete
    5. tp xde r bgun dekat berbuka..tido bagi ilang penat dah r..

      Delete
    6. ya Allah puji diri sendiri . ye la kuit lah . hahahaha

      takpe jangan tidur terus sampai xbuat kerja :p

      Delete
    7. hehe..xde lah sampai macam tu. haha.

      Delete
  8. Friends are like stars, you don't see them all the time, but you know they're there.Ameen

    ReplyDelete
  9. untung lah dapat tanda persahabatan...hehehe...kut2 dalam hati ada butterfly..tak pun flies...hehe

    ReplyDelete
  10. ehem..ehem...bestnya from PARIS with love keww

    ReplyDelete

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Note: only a member of this blog may post a comment.