28 February 2019

Back To Normal

Assalamualaikum.

It really been awhile since saya last menulis. Too much to update but too little time that I have. 

Actually sangat banyak yang berlaku kebelakangan ini. Saya berhenti kerja dan dapat kerja balik, pergi sana sini, struggling nak stabilkan balik hidup kami sekeluarga dan macam- macam lagi.

Naik turun hidup kali ini sangat banyak mengajar.

Owh, by the way... sekarang saya sudah menimang dua cahaya mata. Another reason why I should be very happy to coming back at home every day.

Sekarang dah nak masuk tiga bulan dah.

Rindu sungguh nak menulis dan kongsi balik semua benda di blog ni. My tah apa-apa punya diary. Rasa nak peluk je blog ni! 

2 comments:

  1. salam bro khamsi..tahniah dapat baby baru..biasa la tu dugaan hidup..insyallah dengan kelahiran baby baru tu bertambah la nanti kemurahan rezeki..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.