04 April 2019

Que Haidar; Berbaloi Tonton Filem Tiada Tajuk



Walaupun kami berkemungkinan besar tak sempat nak tengok filem ni kat wayang, kami akan langgan di Netflix atau Iflix. 

Sekarang ni susah betul nak ada masa untuk tengok wayang. Tambahan anak kami dah dua. Nak bergerak tu boleh tapi nak bawak budak-budak ni pergi tengok wayang, amatlah tidak sesuai.

Walaubagaimanapun, jiwa KA yang cukup minat untuk menonton dan menikmati karya SENI anak watan sangat menebal. Dan ya, kemungkinan besar KA akan lepaskan kerinduan di iFlix ataupun NetFlix nanti.

Abang Que pun cakap berbaloi tonton dan quite good untuk filem pertama dari Mawi.




Banyak sangat dah filem lokal yang KA terlepas sepanjang dua tahun ni. Geram juga nak melayan satu persatu karya mereka-mereka. Especially One Two Jaga!

Bila lah nak keluar iflix ni!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Note: only a member of this blog may post a comment.